Phil Collins live-uitvoering van “In The Air Tonight” is zelfs beter dan het origineel 😍💖


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met het kijken van beide filmpjes.

“Phil Collins live-uitvoering van “In The Air Tonight” is zelfs beter dan het origineel” – (leestijd – 2 minuutjes)

Sommige zangers hebben echt een uniek stemgeluid en bij de eerste klank kun je meteen vertellen welke zanger het is. Phil Collins is zo een zanger die met zijn unieke stemgeluid iedereen weet in te palmen. 

Phil Collins bracht in 1981 zijn eerste solosingle uit en dit nummer werd meteen een gigantisch succes.

In The Air Tonight’ is uiteindelijk een van de meest indrukwekkende drumsolo’s ooit. De plaat werd een grote hit, maar waar de tekst precies over gaat weten de meeste mensen niet.

 In The Air Tonight live
© Hard Force / In The Air Tonight live

Sinds het nummer in 1981 is uitgekomen, denken veel mensen dat het nummer gaat over een persoon die iemand ziet verdrinken, maar besluit om hem niet te gaan helpen. Sommige mensen geloofde dusdanig in deze theorie dat ze ervan overtuigd waren dat Phil Collins zelf ooggetuige is geweest van deze tragische gebeurtenis. 

In The Air Tonight live
© Hard Force / In The Air Tonight live

In 2016 maakte Phil een einde aan alle theorieën over de tekst van het nummer. Hij zei in de show van Jimmy Fallon dat er helemaal niets waar is van het verdrinkingsverhaal, maar hij zat in de tijd dat hij het nummer schreef in een scheiding. Door die scheiding had hij veel woede in zich en dat probeerde hij kwijt te raken in het nummer. 

 In The Air Tonight live
© Hard Force / In The Air Tonight live

De stem van Phil Collins is zo mooi dat het nummer tijdens dit optreden beter klinkt dan het originele nummer.

Tijdens dit optreden wordt heel goed duidelijk dat Phil Collins over exceptionele zangkunsten beschikt. De drumsolo maakt het helemaal compleet. 

In The Air Tonight live
© Hard Force / In The Air Tonight live

Laatst stond het nummer weer in de iTunes charts en dit kwam doordat twee Youtubers een reactievideo op het nummer hadden gemaakt.

Deze video ging helemaal viral, waardoor veel mensen het nummer weer gingen beluisteren. Mooi dat een nummer uit 1981 dan ineens weer in de hitlijsten kan belanden. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Hard Force / In The Air Tonight live

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts