Koe doet mee aan een duet wanneer de jonge vrouw begint te zingen


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Je hart zal smelten, na het zien van deze video. Dieren en mensen zijn over het algemeen een goede combinatie en na het zien van dit filmpje wordt dat maar weer duidelijk. In dit filmpje zie je hoe een vrouw en een koe samen een duet zingen. 

Deze video is opgenomen op het platteland van Minas Gerais, Brazilië. Hier zie je Patricia Varela Favano zingen met een koe genaamd Master Sidarta Gautama. De twee zitten samen in een schuur en zingen een duet.

een-duet-tussen-een-koe-en-een-vrouw

Patricia begint met zingen en de koe gaat daar af en toe in mee. Super leuk en mooi om te zien. Een prachtig moment waar beide partijen van genieten. Terwijl Patricia doorgaat met het zingen van de Bovine voegt zich ongelooflijk samen, de melodieuze moo’s zullen gegarandeerd je hart doen smelten.

Wat is het leuk dat iemand zo’n band kan hebben met een koe!

een-duet-tussen-een-koe-en-een-vrouw-2

Ze liggen er samen ook zo heerlijk bij. Patricia met haar benen over hem heen. Ze lijken beide intens van het moment te genieten. Dat is maar goed ook, want wij doen dat ook. Grappig om te zien hoe muzikaal een koe eigenlijk wel niet is. Want laten we eerlijk zijn, het klinkt zeker niet verkeerd!

Wij hopen dat de twee in de toekomst nog meerdere video’s gaan maken, want wij zijn fan! En jij vast na het zien van dit filmpje ook!

bekijk de beelden hieronder en deel de beelden na afloop op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts