Dolkomisch: Vader filmt dochter’s eerste moment op ijs! 🤣❤️


Vader filmt dochter’s eerste moment op het ijs: Het vastgelegde beeldmateriaal liet iedereen op internet lachen!! Voor alles een eerste keer, als het meisje het ijs wil aanraken met haar blote handen gaat het even mis!

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van deze kleine peuter die voor het eerst op ijs staat onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

peuter voor het eerst op het ijs 3

In de winter is het altijd hopen dat het lekker koud wordt, zodat het ijs dik genoeg is om te kunnen schaatsen. Ieder winter is het weer de vraag of de Friese Elfstedentocht dit jaar wel door kan gaan.

Helaas heeft het sinds 4 januari 1997 nooit meer voor een lange periode hard gevroren, zodat de Elfstedentocht door kan gaan. Maar los van de Elfstedentocht kon er de afgelopen jaren wel worden geschaatst op slootjes en meren.

peuter voor het eerst op het ijs 2

En is het altijd een leuk moment wanneer je kleine kindjes voor het eerst op het ijs ziet gaan, die weten dan niet wat ze meemaken. 

Meer over de video: In dit filmpje zien we de grappige en schattige beelden van een klein meisje. Het meisje zag voor de eerste keer in haar leven een stukje ijs.

peuter voor het eerst op het ijs

Het ging hierbij niet om een sloot of meer, maar om een heel klein stukje ijs dat lag op een kuil in de weg. Ze is lekker aan het stappen en je ziet haar genieten.

Maar dan glijdt ze bijna uit en wilt ze met haar handen het ijs aanraken en dat gaat even wat anders dan gepland. Wanneer ze het aan wilt raken valt ze voorover en blijft ze in een hoek van 90 graden liggen, wat zorgt voor enorm hilarische beelden. 

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Poke My Heart: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

 

 

 

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[scriptless][socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

peuter voor het eerst op het ijs 2