Bejaarde beer die werd gered uit circus na 25 jaar gevangenschap geniet met volle teugen van een douch


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Bejaarde beer die werd gered uit het circus na 25 jaar gevangenschap baadt in de zon”

Enorm dankbaar moeten we zijn dat er organisaties zijn die het welzijn van dieren voorop stellen.

Niet ieder dier krijgt namelijk het leven dat hij of zij verdient. Of dit nou een huisdier is of een dier in het wild.

In deze video maak je kennis met een bejaarde beer die na 25 jaar is gered uit het circus! 

gered-uit-het-circus-2

Toshka is ondertussen een bejaarde beer van meer dan 25 jaar oud! Het grootste deel van zijn leven was hij een circusbeer.

Hij heeft wel 25 jaar lang in gevangenschap moeten leven.. Een leven dat zo’n beest helemaal niet verdiend. Gelukkig werd Toshka door de eigenaar van het circus aan ViralHog overgedragen voor revalidatie en levensonderhoud in Oekraine. 

In deze opvang wordt goed voor hem gezorgd, hier krijgt hij de liefde en aandacht die hij verdient! De liefde en aandacht die hij nooit gekregen had en hier in eerst instantie ook niet mee kon omgaan.. 

gered-uit-het-circus

Toshka was in eerst instantie erg bang voor mensen: hij kwam wel 2 weken niet uit de struiken. Maar uiteindelijk hebben de zorg en aandacht zijn hart doen smelten.

Nu is zijn favoriete tijdverdrijf: douchen in de zon! Hij gaat er lekker voor zitten en is klaar om urenlang bespoten te worden met water.

Dat is ook wat je ziet in deze video en het genot springt ervan af! Je ziet hoe Toshka heerlijk aan het genieten is van alle verwennerij. En gelukkig maar, want dat verdient hij ook wel na 25 jaar lang hard werken!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: ViralHog

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts