Man die meer dan 350 kinderen gered heeft tijdens WO-II – Sterft op 108-jarige leeftijd


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 2 minuutjes: “Man die meer dan 350 kinderen gered heeft tijdens WO-II – Sterft op 108-jarige leeftijd”

De wereld heeft al veel dingen meegemaakt. Er zijn verschillende oorlogen geweest en op dit moment leven we zelfs in een pandemie.

Echt, soms denk je we hebben het allemaal wel gehad, maar dan komt er weer iets nieuws aanzetten.

Gedurende deze tijden hebben we te maken met verschillende helden. In deze video maak je kennis met zo’n held. komt-te-overlijden

Georges Loinger is de man die gedurende de tweede wereldoorlog wel meer dan 300 kinderen heeft gered.

Hij is ondertussen al gecrediteerd voor het redden van meer dan 350 Joodse kinderen door hen slim aan de grens Zwitserland binnen te krijgen.

Hij stierf op 108-jarige leeftijd. Hij heeft zeker waarde aan zijn leven kunnen geven! Veel mensen zijn onwijs blij met Georges.

Hij heeft zoveel levens kunnen redden en ze zijn hem daar eeuwig dankbaar voor. Dit is een held die gestorven is. 

komt-te-overlijden-2

Fijn dat hij nog zo’n lang leven heeft kunnen hebben. Gelukkig heeft hij genoeg tijd kunnen doorbrengen na de oorlog.

Of dit altijd leuk is geweest, durven we niet te zeggen. Hij zal vast verschillende trauma’s aan deze nare periode hebben overgehouden.

Het positieve eraan is, is dat hij zoveel kinderen heeft kunnen redden. Deze kinderen hebben allemaal een nieuw leven kunnen opbouwen. Helaas is hij komen te overlijden, maar nog op een zeer oude leeftijd. Dat is al een kunstje op zich!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: BBC

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts