Man vindt zijn hond op straat – drie jaar nadat hij hem kwijt was 😭❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

“Man vindt zijn hond op straat drie jaar nadat hij hem kwijt was…” – (leestijd – 1 minuutje)

Baasjes bouwen vaak een hele goede band op met hun honden.

Het is dan ook de grootste nachtmerrie van de meeste eigenaren dat hun hond op een dag wegloopt en dat een weerzien er niet meer in zit.

Gelukkig blijft het voor de meeste mensen maar een gedachte, voor slechts een paar mensen wordt deze nachtmerrie werkelijkheid.

herenigen met hond 3
© viralhog | Foto 1/2 – (scroll verder)

De 62-jarige Giorgi Bereziana uit Tbilisis, de hoofdstad van Georgië, drie jaar geleden helemaal kapot toen zijn hond, genaamd Jorge, weg liep en vanaf dat moment nergens te bekennen was.

Toch gaf de man de hoop nooit op en bleef hij zijn uiterste best doen om de hond terug te krijgen.

In die drie jaar tijd heeft hij duizenden posters van de hond verspreid en heeft hij honderden kilometers door de straten gelopen in de hoop dat hij zijn hond zou tegenkomen. 

Op 7 oktober 2018 was het dan zo ver, Jorge werd herenigd met zijn hond.

In de stad werd het operahuis verbouwd en Giorgi had vaker met de arbeiders gesproken en had hen ook gevraagd of ze wilden opletten als zijn hond misschien een keer langskwam.

Op die dag zag een van de arbeiders de hond lopen en hij nam direct contact op met Giorgi. 

herenigen met hond
© viralhog | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Het begint allemaal in de bus, want die moest hij nemen om bij de hond te komen.

Na een tijdje stapt hij uit en loopt hij richting een boom. Bij die boom zit Jorge en het wordt meteen duidelijk dat het hem echt is.

De hond herkende de stem van Giorgi meteen en kon niet stoppen met ‘huilen’. 

De kans dat je je hond na drie jaar afwezigheid nog een keer kan vastpakken is heel erg klein en dat maakt dit verhaal zo mooi. 

Bron Autoriteit:
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit:
ViralHog | herenigen met hond

Laat Je Verrassen:
Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts