Mama hond huilt tranen van vreugde na hereniging met geliefde puppy’s 😭❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Deze moeder hond heeft het aardig te verduren gehad.. Deze lieverd was haar pasgeboren puppy’s verloren tot haar grote verdriet.

Gelukkig zijn de baby’s gered en weer herenigd met hun moeder. Dit bijzondere moment is vastgelegd op beeld en daar kwamen tranen bij te pas.

De moeder van de puppy’s heeft tranen van vreugde en je ziet haar ook echt daadwerkelijk huilen. WIj begrijpen dat wel, een tijd van elkaar vandaan geweest en het is toch je eigen vlees en bloed he. Dan is het allemaal gewoon wat emotioneler. 

Niet alleen de moeder is blij ook de puppy’s! Zodra ze weer herenigd zijn met hun moeder, kunnen ze haar niet loslaten. Ze zijn onwijs blij dat ze weer met elkaar zijn. Er wordt heel wat afgeknuffeld en je ziet de liefde er gewoon vanaf springen. tranen van vreugde 2

Ook de baasjes zijn onwijs gelukkig dat de puppy’s gered zijn. Een gezin is toch mooier wanneer die compleet is.

Wij hopen dat ze nooit meer zonder elkaar moeten en dat ze een goed en gezond leven tegemoet gaan. Dat is ze gegund en wij zijn ervan overtuigd dat de moeder onwijs goed voor hen zal zorgen!

Vond je deze hereniging ook zo mooi om te zien? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts