Hond diep bedroefd na hereniging met eigenaar die hem niet meer wilde hebben


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Hond diep bedroefd na hereniging met eigenaar die hem niet meer wilde”

Deze hond werd door de organisatie Howl Of A Dog gevonden bij een treinstation, terwijl hij hinkte en met een gewond linkeroog rondliep. Wat er volgde was een hele mooie reddingsactie om het dier te helpen en te behandelen. 

Bij het station was het niet handig om een reddingsactie te ondernemen. De hond is vast en zeker in de steek gelaten en kan hierdoor erg bang zijn voor mensen. Uit schrik zou hij dan weg kunnen rennen op het spoor en dan zijn de gevolgen niet te overzien.hereniging-met-eigenaar

De mensen van de organisatie bleven de hond volgen en probeerden hem naar een veiligere plek te leiden. Uiteindelijk stelde hij de conditie van de redders flink op de proef, want elke keer als ze hem naderden, rende hij hard weg. 

Na een tijdje kwam de hond erachter dat ze hem alleen maar probeerden te helpen en dat gevoel in combinatie met de lekkernijen die ze hadden meegenomen, zorgde ervoor dat ze hem konden benaderen. 

Ze namen hem meteen mee naar de dierenarts voor onderzoek en daar kwamen ze er tot hun grote verbazing achter dat de hond een microchip en een eigenaar had. Ze namen direct contact op voor een hereniging met de eigenaar, maar dit had niet veel goeds te zeggen.

hereniging-met-eigenaar-2

De man gaf aan dat hij de hond niet terug wilde en vroeg aan de mensen van de organisatie of zij hem mee konden nemen. 

De hond blijkt dus Bobi te heten en is een keer van huis weggelopen. De hond heeft een grote afstand afgelegd, want zijn voormalige huis is 16,1 kilometer verderop.

Het is niet te beschrijven dat iemand zo makkelijk afstand doet van zijn hond. Als je dit lieve beestje ziet dan kun je je dat toch helemaal niet voorstellen.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Howl Of A Dog

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts