Gigantische make-over: Koppel gaat na 10 jaar op bezoek bij de kapper 😍❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Gigantische make-over: Koppel gaat na 10 jaar op bezoek bij de kapper. Je haar knippen is altijd een spannende bezigheid, want maakt de kapper een foutje dan moet alles eraf! Voor deze mensen zou een foutje geen kwaad kunnen, want wat een bos met haar hebben zij! 

 

Tip van onze Spectrum Team: ‘Wij hebben de videobeelden van dit koppel die een prachtige make-over ondergaan onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

haar knippen 1

Iedereen laat wel eens zijn haar knippen, alleen verschilt het kapsel bij heel veel mensen. De een gaat voor een hele bos krullen, de ander kiest ervoor om alles eraf te halen en weer een ander neemt een gave hanenkam.

Ook is het heel grappig om te zien dat kapsels door de jaren heen ook enorm in de mode of uit de mode zijn. Vroeger had iedereen lang haar, terwijl bij de heren nu juist een opgeschoren kapsel erg in is. 

haar knippen 3

Meer over het filmpje: In deze video zien we een koppel die hun haar wel kan laten knippen. De man genaamd Tim en de vrouw genaamd Wendy zien er allebei uit alsof ze in de jaren 90 in slaap zijn gevallen en in 2014 pas zijn wakker geworden.

haar knippen 2

Hun kapsel is sinds die tijd namelijk niet veranderd en hun kledingstijl ook niet. Dat is de reden dat een vriendin van het stelletje het tijd vond worden om eens een flinke makeover te regelen voor deze twee. En het resultaat mag er zeker wezen!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: OWN: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

 

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
haar knippen 3