Behulpzame 9-jarige maait gratis gras voor ouderen en gehandicapten 😉❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Iedereen kan wel een keer wat goeds doen voor een ander. Het hoeft geen geld te kosten en ook niet een groot gebaar te zijn.

Liefdadigheid kan al in een klein hoekje zitten. Jesse Ward van 9 jaar, begrijpt die boodschap maar al te goed! 

Zo maait hij namelijk het gras voor ouderen, gehandicapten, veteranen en alleenstaande moeders. Hij doet dit om hen een handje te helpen.

gras-maaien-voor-ouderen-en-gehandicapten-2

Zelf vindt die het ook gewoon heel leuk om te doen, maar voornamelijk doet hij het om de anderen een beetje uit de brand te helpen.

Hij is via social media bij een challenge gekomen betreft het grasmaaien en heeft daaraan meegedaan.

Hierdoor heeft hij een t-shirt gekregen en veiligheids tools voor bij het maaien. Jesse heeft er onwijs veel plezier aan en het doet hem goed dat hij wat kan betekenen voor een ander. 

Ook vindt hij het erg leuk om te horen, dat de tuinen er nog nooit zo goed hebben uitgezien. Het is de blijk van waardering, die hij nodig heeft.

gras-maaien-voor-ouderen-en-gehandicapten

Dit maakt het werk leuk en voor deze complimenten doet hij het. Het is een kleine daad, met een grote betekenis. Zijn ouders en zus zijn onwijs trots op hem en steunen hem volledig.

Zijn moeder heeft zelfs een facebook pagina aangemaakt voor Jesse, zodat hij zijn avonturen kan delen. Ook kunnen hierdoor meerdere mensen zich aanmelden! Jesse stopt voorlopig dus nog zeker niet! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: 13WMAZ

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts