Man maakt surrealistische foto’s en filmpje van elanden moeder en haar tweeling in achtertuin


Roland Rydstrom uit Anchorage in Alaska, had een tijdje geleden een paar ongenodigde gasten rondlopen in zijn tuin. Er kwam namelijk een mama-eland een bezoekje brengen aan de tuin samen met haar twee kalveren. De dieren vonden het gras in de tuin van Roland zo lekker dat ze besloten om daar de hele dag door te brengen. 

In de tuin lieten de nieuwsgierige kleine kalveren niets aan hun neus voorbij gaan. Ze moesten aan alle voorwerpen die in de tuin aanwezig waren eventjes ruiken en likken. Van de stoelen tot aan het hek. Uiteindelijk moesten ze hiervan bijkomen en deden ze een heerlijk dutje als gezin.

surrealistische-fotos-van-elanden-2

De moeder besloot op een gegeven moment dat het tijd was om haar kinderen te voeden en dat gebeurde ook in de tuin. 

Roland heeft de hele reis van de elanden door zijn tuin vast weten te leggen en hij vond de beelden zo fantastisch dat hij meteen besloot om ze op het internet te zetten. Zijn gevoel bleek te kloppen, want de video’s gingen meteen viral en werden duizenden keren gedeeld. 

Het moment was heel erg speciaal voor Roland, omdat hij was gedwongen om thuis te werken vanwege het coronavirus. Iedereen kan erover meepraten wat voor effect het heeft op het dagelijkse leven van iedereen.

surrealistische-fotos-van-elanden

Het is daarom waanzinnig als er dit soort momenten komen als je thuis zit, want deze zorgen ervoor dat het een beetje spannend blijft en dat je je niet helemaal kapot verveelt. 

Doordat de dieren zich helemaal op hun gemak voelde was Roland in staat om surrealistische foto’s van de dieren te schieten. Normaal zijn elanden best wel schuw en is het moeilijk om ze goed vast te leggen. Dat maakt de foto’s van Roland ook nog een stuk specialer. 

Vind je dit ook zo mooi om te zien? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts