Er bestaat een ‘Gloeiende Pompoenen Weg’ met meer dan 5000 gloeiende ingekerfde pompoenen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Er bestaat een ‘Gloeiende Pompoenen Weg’ met meer dan 5000 gloeiende ingekerfde pompoenen” 

In andere landen gelden andere tradities.

Dat is zo onwijs leuk om te zien, hierdoor krijg je een beetje mee van alles. Het is zonde om je maar op een cultuur of traditie te focussen, er is namelijk zoveel meer.

Verdeel je aandacht en krijg wat mee van iedere wereld! Je zal er zeker geen spijt van krijgen. 

gloeiende-pompoenen-weg-2

De tijd van halloween breekt bijna weer aan en dat is te zien! Vooral in andere landen is dit een feestdag, dat groots wordt gevierd.

In deze video zie je de openingsavond van de Jack O’Lantern Spectacular in Louisville, KY. Het was in deze video een doordeweekse avond, dus de rijen waren kort! De wandeling bevatte 5000 pompoenen die door hun makers zijn gemaakt.

Het is gelegen in Iroquois Park. Ook zijn er verschillende dingen aanwezig, zoals: eten, drinken, snacks, lichtgevende items voor de donkere loopbrug, en ga zo nog maar even door! 

gloeiende-pompoenen-weg

Het is een geweldige plek om kinderen mee naar toe te nemen voor een geweldige ervaring.

In Halloween-thema en ook is het zelfs leuk voor volwassenen. Je kan je blijven fascineren over hoe deze pompoen weg in elkaar steekt. Overal pompoenen, met beeldschone figuren. Je zal het maar kunnen!

Er zit vast en zeker onwijs veel tijd in zo’n pompoen! De makers zullen vast onwijs trots zijn, want dit park valt in deze tijd onwijs in de smaak. Zoiets zou ook leuk zijn in Nederland. Jammer, dat we deze feestdag hier niet zo groot vieren.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Jodi Goes

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts