kebab zaak krijgt boete van bijna 6000 euro nadat om 03:00 ’s nachts een feestje uitbrak in zaak 


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Gedurende de tijd van het coronavirus, zijn alle regels wat aangescherpt. Wat voorheen normaal was, is nu niet meer zo normaal.

Er zijn veel maatregelen genomen om dit virus te kunnen bestrijden. Toch houdt niet iedereen zich aan deze maatregelen.

feest-in-een-kebabzaak

Zodra dat niet gebeurd, maak je kans op een fixe boete. Dat is ook het geval in deze video bij de volgende kebab zaak. 

De beelden van Shah Kebabs, in de Brunswick Street Mall, in Fortitude Valley, in Brisbane,  op 23 augustus, tonen dat tientallen mensen zingen en dansen op Endors nummer Pump It Up.

Al deze bezoekers overtreden de regel van de sociale afstand. Hierdoor wordt er onderzoek gedaan naar deze kebabzaak.

Ondanks dat het niet mag, is het fijn om zo’n video tegen te komen. Het doet ons even denken aan de tijd voor het coronavirus.

feest-in-een-kebabzaak-2

Toen alles nog leuk en gezellig was! We weten dat we samen tegen het coronavirus moeten strijden, maar toch is het leuk om tegen zo’n video te stuitten. 

In de korte clip werd tijdens de vroege ochtend bijeenkomst ook de staf achter de toonbank gezien die met het lied mee danste.

De politie is van dit voorval op de hoogte gesteld, maar heeft geen boetes uitgedeeld. Wel willen zij mensen waarschuwen en de drukte niet op te zoeken.

Deze feestgangers kwamen uit de clubs, die om 3 uur sloten. In de Kebabzaak zochten zij het feest verder op.

De boodschap aan al die personen luidt als volgt: “denk na voordat je eropuit gaat en denk na over de gevolgen van het niet naleven van sociale afstand in de gemeenschap

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: 3w-News

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts