De garagedeur van deze buurvrouw laat hele show zien als ze hem zakt


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “De garagedeur van een vrouw laat een hele show zien als ze hem zakt”

Je hebt ‘creatieve’ mensen, maar je hebt ook echt creatieve mensen.

Er is zeker een verschil te zien in dit soort mensen. Zo is de een sneller blij met iets dan de ander.

De ander houdt misschien net iets meer van uitpakken. Maar dat is natuurlijk ook helemaal goed, voor ieder wat wils! En dat zie je ook weer in deze video! garagedeur-monster

De tijd van Halloween is bijna aangebroken en in Amerika betekent dat: haal alles maar uit de kast!

In Amerika houden ze ervan om deze feestdag groot te vieren en gaat dat er eigenlijk heel anders aan toe dan hier in Nederland. In deze video zie je hoe een professionele schilder haar garagedeur heeft geschilderd, om alvast in de halloween sferen te komen.

Zodra de deur van de garage open of dicht gaat, geeft dat een hele show weg. De garagedeur heeft zij omgetoverd tot een monster! 

garagedeur-monster-2

Zodra die opengaat, lijkt het alsof de tanden van het monster naar elkaar toe komen en zodra die dicht gaat, lijkt zijn mond groter te worden.

Dit is natuurlijk een onwijs leuk en creatief initiatief van de vrouw.

In Amerika nemen ze halloween altijd bijzonder serieus, dus dan zie je nu zelf de andere kant van halloween.

Leuk om de straten zo een beetje op te pimpen. En vooral voor alle kleine kinderen, als ze het maar niet te eng vinden! Dat kan natuurlijk ook… 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: DailyPicksandFlicks

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts