Peutertje begint een Blues liedje te zingen en verovert wereldwijd harten met zijn ‘gezang’ 😍❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Vader begint op zijn gitaar te spelen: Dan loopt deze peuter naar voren en steelt iedereens hart! Het kind blijkt een ware blues artiest te zijn, want ondanks dat de peuter nog geen echt woord kan zeggen, schreeuwt hij perfect op de maat precies zoals blues artiesten het doen. 

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van deze oma die een gigantische makeover krijgt onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

gitaar 3

Een gitaar is een van de mooiste instrumenten, vooral omdat het een simpel instrument lijkt, maar je kan er op heel veel verschillende manieren op spelen.

Een gitaar kun je bijvoorbeeld met een plectrum bespelen, maar ook kan er worden getokkeld met de blote vingers. Er zijn ook super veel varianten van de gitaar, zo heb je een elektrische gitaar of een klassieke gitaar, maar ook een flamingo gitaar.

gitaar 2

De verschillende gitaren worden gebruikt bij verschillende muziekstijlen en hebben allemaal een andere sound. 

Meer over het filmpje: In deze video zijn we getuigen van een fantastisch optreden van een 2-jarig blues talentje genaamd Luca. Zijn vader was aan het spelen op zijn gitaar toen het ventje binnenkwam lopen.

gitaar 1

Hij ging direct naar de microfoon en begon te ‘zingen’, hij heeft goed afgekeken bij zijn vader, want hij pakt er zelfs een mondharmonica bij. Het leuke aan dit filmpje is dat je helemaal niet verwacht van een 2-jarige, maar het klinkt nog echt goed.

Luca houdt de goede maat aan en speelt ook nog eens op de mondharmonica. Hij heeft een gouden toekomst in het vooruitzicht liggen. 

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Tota Blues: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

 

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM