Gigantische walvis redt leven van duiker voor het gevaar in de buurt 😲😰


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

“Gigantische walvis redt leven van duiker voor het gevaar in de buurt” – (leestijd – 1 minuutje)

Soms lijkt het leven je even toe te lachen. Je weet af en toe niet wat voor gevaar er om de hoek zit te kijken.

Per toeval wordt je daar soms van gered. Op het moment hoef je het niet eens door te hebben, maar naderhand kan je pas echt door hebben van wat voor geluk jij hebt gehad.

Of we het dan hebben over het lot of toeval? Dat laten we aan jullie over. 

gigantische walvis
© Cater Clips | Foto 1/2 – (scroll verder)

Deze duiker kreeg daar ook een partij mee te maken.

Dit is het bizarre moment waarop een gigantische bultrug walvis van 50.000 kilo een ​​nietsvermoedende snorkelaar door het water begon te duwen om haar te beschermen tegen een haai.

De nietsvermoedende snorkelaar had de situatie totaal niet door en zag pas later op de beelden wat er aan de hand bleek te zijn.

Hieruit blijkt dat dit misschien het bewijs dat walvissen er zijn om andere diersoorten te beschermen, inclusief mensen. 

gigantische walvis
© Cater Clips | Foto 2/2 – (scroll voor video)

De video die Nan Hauser met  haar team heeft kunnen vastleggen, laat zien hoe de walvis de walvis bioloog Nan met zijn hoofd en zijn mond duwde en de bioloog optilde.

Nog nooit heeft Nan zulk intensief contact gehad met de gigantische walvis.

Nan is het beest natuurlijk enorm dankbaar, dat hij haar leven onbewust heeft gered. Je weet natuurlijk nooit hoe het anders had kunnen aflopen met een haai.

Haaien staan er nou eenmaal niet om bekend om de meest lieve dieren te zijn.

Bron Autoriteit:

Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit:

Caters | Gigantische walvis

Laat Je Verrassen:

Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts