Blauwe walvis gespot voor de derde keer in 100 jaar


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Blauwe walvis gespot voor de derde keer in 100 jaar in Sydney”

Soms verbaas je jezelf nog wat je allemaal te zien krijgt op de wereld. Dan denk je echt bij jezelf: “bestaat dit, kan dit echt zijn?”

Dat zijn meestal dingen waar je totaal niet bij stil staat en die op de meest onverwachte momenten komen.

In deze video zie je namelijk hoe een zeldzame blauwe walvis is vastgelegd op beeld! 

zeldzame-blauwe-walvis-2

Een zeldzame blauwe walvis is erg dichtbij een vissersboot gespot en dat zie je op camera!

Je kan zien hoe het dier langzaam rondom de boot zwemt en een aantal keren omhoog komt.

In de video zie je dat er vanaf bovenaf wordt gefilmd, dit geeft je een idee van hoe groot het beest daadwerkelijk is. En zoals je kan zien, is het beest gigantisch! Zo’n formaat heb je hoogstwaarschijnlijk nooit eerder gezien in je leven!

Het lijkt wel onwerkelijk! Dit is een perfect voorbeeld met dat je bij jezelf kan denken: “Is dit echt?” Ja, dat is het zeker! 

zeldzame-blauwe-walvis

Deze diersoort spot je natuurlijk niet in Nederland. Dus heb jij nou de behoefte om deze zeldzame blauwe walvis te zien met je eigen ogen. Stap dan vooral het vliegtuig in en ga op zoek!

Dit is een once in a lifetime experience, dat kunnen we je verzekeren. Onze monden vallen haast nog net niet open van de grootte.

Hier wil je natuurlijk niet zomaar naast zwemmen. De mannen op het kleine vissersbootje waren dan ook erg geschrokken, toen zei dit gigantische beest opeens naast hun zag zwemmen.

Wel zijn de heren enorm dankbaar dat ze dit moment hebben mogen meemaken. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: News Alert

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts