Baby knuffelt met de huishond en de twee zijn onafscheidelijk


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Baby Theo knuffelt met hond van gezin en valt daarna in slaap op zijn warme, zachte vacht”

Op het internet staan duizenden video’s van schattige kleine baby’s en honden, maar deze baby en goldendoodle die knuffelen hebben toch echt wel de prijs van meest schattige video gewonnen. 

Dit gezin was op zoek naar uitbreiding, maar hadden nog niet de behoefte aan een kind en daarom namen ze een hond.

Uiteindelijk kwamen ze bij een goldendoodle terecht die ze Samson hebben genoemd. Ze hadden geen betere keuze kunnen maken, want het is de liefste hond op aarde, die niets liever doet dan knuffelen en spelen. een-hond-knuffelen-2

Na een tijdje raakte de man en vrouw toch in verwachting van hun eerste kindje en dat was erg spannend.

Natuurlijk is de periode van zwangerschap erg eng, want tijdens die periode kunnen er veel dingen mis gaan.

Daarnaast waren ze ook erg benieuwd naar hoe hun hond, Samson, zou reageren op de baby. Misschien kon de hond wel helemaal niet met kleine kinderen omgaan en dat zou rampzalig zijn. 

Toen de zwangerschap eenmaal voorbij was en Theo werd geboren, kwamen de ouders er al snel achter dat ze geen betere hond hadden kunnen wensen voor hun kind.

Vanaf het eerste moment was Samson niet weg te slaan bij Theo en wilde hij alles met de kleine baby doen. 

een-hond-knuffelen

De ouders legde op een gegeven moment Theo en Samson naast elkaar en wat ze toen zag liet hun hart smelten.

De twee lagen heerlijk te kroelen met elkaar en Samson leek wel een heerlijke zachte teddybeer. De ouders wisten gelijk dat de rest van de wereld dit ook moest zien en daarom begonnen ze een Instagram-account.

Ze bleken het juist te hebben, want de video kreeg al heel snel miljoenen views en werd massaal gedeeld. Het account heet: “samsonthedood” en heeft inmiddels al 735.000 volgers. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: SamsonTheDood

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts