Vrouw geboren zonder armen heeft geleerd hoe ze haar voeten moet gebruiken en het is fascinerend om te zien hoe ze haar dagelijkse taken uitvoert


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

 

Vrouw geboren zonder armen heeft geleerd hoe ze haar voeten moet gebruiken en het is fascinerend om te zien hoe ze haar dagelijkse taken uitvoert

Mensen die worden geboren met een bepaalde aandoening leren er hoe moeilijk het ook is als het ware mee leven.

Vaak gebruiken ze het juist als kracht om extra hard te werken en doorzettingsvermogen te hebben. In sommige gevallen blijkt dit enorm goed te werken en kunnen ze alles doen wat ze maar willen. 

geboren-zonder-armen-2

Inga Petry woont in Atlanta in de Verenigde staten en is geboren zonder armen. Ze heeft ervoor gekozen om geen protheses te gebruiken.

In plaats daarvan heeft ze haar voeten enorm goed getraind, waardoor ze haar voeten nu kan gebruiken als handen. 

Inga werd geboren in Novosibirsk in Siberië met aplasie van de bovenste ledematen, dit is een aandoening waarbij de armen zich niet vormen in de baarmoeder.

De biologische ouders van Inga konden niet goed genoeg voor haar zorgen en daarom gaven ze haar op ter adoptie. 

Uiteindelijk werd ze geadopteerd op tweejarige leeftijd door een Amerikaans echtpaar, Daniel en Jennifer Petry, geadopteerd.

Inga weet helemaal niets van haar biologische ouders, maar ze weet wel zeker dat ze met haar handicap een erg lastig leven zou hebben gehad in Rusland.

geboren-zonder-armen

In Rusland zijn ze volgens haar niet zo open als in de Verenigde Staten en ze is ervan overtuigd dat ze zeer waarschijnlijk in een soort instelling was gestopt. 

Inga probeert zoveel mogelijk te leven als een persoon die wel de beschikking heeft over twee armen.

Doordat ze haar voeten zo vaak heeft gebruikt, voelen ze aan als handen en kan ze dingen die mensen met hun handen niet eens kunnen.

Veel mensen hebben moeite met eten met stokjes, maar voor Inga is dit geen probleem om met haar voeten te doen. Daarnaast speelt ze ook op een cello. 

Ze heeft haar leven volledig op de rit. Ze heeft een hele leuke groep vrienden en een heel lief vriendje. Daarnaast studeert ze rechten en is ze goed op weg naar een diploma. Igma is echt een voorbeeld voor iedereen.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Internet Jules

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts