Vader is geboren zonder armen of benen en geeft een kijkje in zijn leven met twee kinderen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Deze man is geboren zonder armen en benen, maar dat weerhoudt hem er niet van om het maximale uit het leven te halen. 

Het leven zit vol verrassingen en je moet er zelf wat van zien te maken. Niet iedereen heeft het geluk om helemaal gezond op aarde te komen. Sommige mensen worden blind geboren, andere doof en je hebt ook mensen die zijn geboren zonder armen en benen.

Wanneer je met een aandoening geboren wordt, bepaalt dat natuurlijk voor een groot deel je leven.

Maar in die gevallen is het juist belangrijk om niet bij de pakken neer te gaan zitten, maar echt probeert om het maximale uit je leven te halen. Gelukkig zijn er heel veel mensen die dat doen en daar kan iedereen een voorbeeld aan nemen.  geboren zonder armen en benen 3

In deze video zien we het mooie verhaal van een man die is geboren zonder armen en benen. Als je hoort dat iemand geen armen en geen benen heeft denk je in eerste instantie dat er voor die persoon niet veel mogelijk is, omdat hij of zij niet kan lopen en ook niets beet kan pakken.

Bij het kijken van deze video kom je er al snel achter dat het onzin is. Ryan Hudson-Peralta heeft echt wat van zijn leven gemaakt ondanks zijn aandoening.

Hij is vader van twee kinderen, echtgenoot, motivatie spreker en een positiviteit coach. Heel veel mensen kunnen een voorbeeld nemen aan de wilskracht en het doorzettingsvermogen van Ryan.

Vind je het ook zo mooi dat hij zo’n sterk karakter heeft? Deel het uit respect dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts