Hartverwarmend: Oorlogsveteraan barst in tranen uit als hij kussentje krijgt van kleindochter met vrouw’s gezicht erop


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Oorlogsveteranen zijn niet weg te denken. Het zijn meestal mannen die hebben gestreden voor een moederland.

Ze hebben zware tijden gekend en hebben hun leven volledig geleefd. Ze hebben niet altijd even leuke dingen moeten zien en meemaken.

Dit zijn mensen die de mooie en slechte kanten van het leven zeker gezien hebben. Het kan dan zeker ook geen kwaad om ze af en toe in het zonnetje te zetten!

De kleindochter van de man in het volgende filmpje dacht daar ook zo over en zette haar opa in het zonnetje, wat hem tot huilen maakte. Bekijk de beelden onderaan en je zult zien hoe mooi zijn reactie is.oorlogsveteraan moet huilen 2

De oorlogsveteraan in het volgende filmpje barst in tranen uit na het ontvangen van een cadeau van zijn kleindochter.

Het meisje geeft haar opa een kussen met een foto van zijn vrouw erop. De man zag dit natuurlijk niet aankomen en raakte daar ook zeer stil van.

Na een tijdje kon de man zijn emoties niet meer in bedwang houden en rolden de tranen over zijn wangen. Wat een aandoenlijk filmpje is dit zeg! Grote dank naar deze man, die zo gestreden heeft voor iedereen zijn vrijheid!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts