Dove vader straalt van vreugde als dochtertje met gebarentaal probeert te communiceren zoals hij 😍❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Het gebeurd nu eenmaal dat mensen met een beperking worden geboren. Je kan dan bijvoorbeeld denken aan blind zijn, maar ook aan doof zijn.

Dit is natuurlijk erg vervelend voor de mensen zelf. Maar gelukkig zijn er nog steeds dingen die het leven van deze mensen ook makkelijker maken.

Vooral met alle input en hulp van hun dierbaren. 

gebarentaal
© caters clips | Foto 1/2 – (scroll verder)

Dit kleine meisje is er al vroeg bij om haar dove vader te helpen. Zij leert namelijk gebarentaal. Via deze weg is het mogelijk voor haar om met haar vader te communiceren.

Maria Sofia Angulo Nava, is pas anderhalf jaar oud en komt uit Sonora, Mexico. Zowel haar moeder genaamd:Christina, als haar vader genaamd: Jonathan, zijn  beide doof.

Het hartverwarmende moment waarop Maria gebarentaal gebruikt om met haar dove vader te communiceren, werd op camera vastgelegd. Dit zijn beelden waarvan je hart gaan smelten. 

gebarentaal
© caters clips | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Uiteindelijk zou Maria het wel moeten leren, gebarentaal. Maar dat zij het al op de leeftijd van 1,5 jaar oud leert, is erg bijzonder.

Met twee ouders die doof zijn, zal het voor haar niet makkelijk zijn. Maar daarom is het alleen maar mooier, dat zij nu al zoveel moeite doet om haar ouders te kunnen begrijpen.

In de video klopt ze haar vader op de hand en brengt dan al haar vinger naar haar mond, wat betekent: “Brood!”.  Haar ouders zijn enorm dankbaar voor zo’n lieve dochter.

Zij vinden het meer dan geweldig, dat zij nu al zoveel moeite voor hen probeert te doen. 

Auteur:
Nienke van Pelt

Bron Autoriteit:
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit:
Caters | gebarentaal

Laat Je Verrassen:
Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd.
Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts