Een puppy met zes poten wordt geadopteerd door een gepeste tiener die zich ook ‘anders’ voelde


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Een puppy met zes poten wordt geadopteerd door een gepeste tiener die zich ook ‘anders’ voelde”

We worden allemaal anders van elkaar geboren, en dat is maar goed ook. Maar dat geldt niet alleen voor mensen, ook voor dieren.

Een ander uiterlijk, een ander diersoort, het hoort er allemaal bij. In deze video maak je kennis met een wel heel bijzondere puppy, die er net wat anders uitziet dan anderen. 

een-puppy-met-zes-poten-1

Roo is namelijk een puppy met zes poten! Roo wordt ook wel vernoemd naar een kangoeroe omdat ze op haar achterpoten springt, ondanks dat ze met zes poten geboren is.

De acht weken oude Labrador-kruising, huppelt rond op haar achterpoten omdat ze geboren is met twee extra voorpoten.

Die haar jammer genoeg wat problemen bezorgen als ze loopt. Ondanks dat Roo met twee extra poten is geboren, blijft ze een van de leukste puppy’s die je ooit zal zien! Een kleine kangoeroe in het lichaam van een hondje! 

een-puppy-met-zes-poten-2

Lauren Salmon van 33 jaar, uit Orpington, Kent, kocht Roo twee weken geleden van fokkers in Essex nadat haar zoon Luke, 15, de speciale pup online had gezien. Luke was meteen weg van het beestje en wilde haar zo graag hebben.

Lauren was na het zien van Roo, ook weg van de puppy met zes poten. Lauren heeft onlangs contact opgenomen met dr. Noel Fitzpatrick, een specialist, om te zien of hij kan helpen om Roo’s mobiliteit te verbeteren, omdat haar extra benen in de weg zitten als ze loopt.

Dat zou natuurlijk zelf voor het beestje een stuk fijner zijn.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: SWNS

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts