Peuter deelt schattige vriendschap met dove Deense hond die ontsnapt is aan een harteloze eigenaar


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Peuter deelt schattige vriendschap met dove Deense hond die ontsnapt is aan een harteloze eigenaar” 

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Maar de band tussen mens en dier kan enorm speciaal zijn. Zeker als de twee vanaf geboorte met elkaar opgroeien.

Dan zie je daadwerkelijk dat er een speciale band wordt gecreëerd. Dat zie je ook in deze video! Dus neem daarom snel een kijkje.

schattige-vriendschap-2

De 17 maanden oude Jennie en haar Duitse Dog, Echo, kijken uit naar hun dagelijkse wandelingen, waarbij Jennie per se de riem vasthoudt.

Ze laat niemand anders Echo vasthouden en alleen zij mag de riem hebben. Volgens de moeder van Jennie, zijn de twee onafscheidelijk sinds dat Jennie geboren is. Hoewel Echo doof is en slechtziend is, beperkt dat hun totaal niet. De twee kunnen communiceren met elkaar via hun eigen weg.

En dat is zo speciaal en betoverend om te zien. Zeker op zo’n jonge leeftijd. Dit is een onwijs schattige vriendschap. 

schattige-vriendschap

En moet je nagaan dat die twee nog aan het begin staan. Met de jaren zal huns chattige vriendschap, nog alleen maar beter worden. Zij gaan niet zonder elkaar kunnen, dat weten wij zeker!

Hoe de twee samen langs de weg lopen en helemaal in elkaars wereld op gaan. Ja, te leuk om te zien gewoon.

De moeder van Jennie zal vast wel eens jaloers zijn op de band die de twee hebben. Maar, ja, wie heeft dat niet? Wij zijn in ieder geval verkocht van dit tweetal! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Inside Edition

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts