Verpleegster adopteert baby van 3,5 maanden oud die nooit bezoekers heeft gehad


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Verpleegster met hart van goud adopteert baby van 3 maanden oud die nooit bezoekers heeft gehad”

Iedereen verdiend een kans op een goed leven.

Helaas is die kans niet voor iedereen weggelegd. Dat kan aan veel verschillende dingen liggen.

Maar gelukkig zijn daar altijd de mensen die het leven van een ander net een beetje makkelijker willen maken. 

een-baby-adopteren

Verpleegster Liz Smith had moeite om haar droom om moeder te worden werkelijkheid te maken.

Dit kwam helaas door verschillende redenen.  Toen vertelden haar collega’s van het Franciscan Children’s Hospital in Brighton, Massachusetts haar over Gisèle, een te vroeg geboren meisje dat onder hun hoede was en een moeder nodig had.

Gisèle was namelijk achter gelaten en had in drie maanden tijd nooit bezoekers gehad… Liz zag dit als de perfecte kans en schoot haar schot! 

een-baby-adopteren-2
Toen ze elkaar ontmoetten, was het liefde op het eerste gezicht, zei Smith. ‘Er was iets waardoor ze beide direct in contact met elkaar kwamen’, zei Smith, die het kleine meisje adopteerde en haar zag bloeien.

De twee zijn sindsdien onafscheidelijk. Liz biedt Gisèle het leven wat zij verdiend. Ze zijn als het ware vriendinnetjes, maar ook echt dochter en moeder.

Die rol pakt Liz heel erg goed op. Andermans ellende, kan voor een ander het perfecte nieuws zijn. Liz heeft er iets heel moois van weten te maken voor Gisèle!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Inside Edition

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts