Hond is opgewonden om eigenaren in asiel te zien tot ze er achter komt dat ze een ​​andere hond adopteren


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Dit is Zuzu, een 2-jarige Duitse herder. Zuzu is er helaas achter gekomen hoe het is om in de steek gelaten te worden en dat gebeurde niet één keer, maar twee keer en die laatste was extra pijnlijk. 

Zuzu woonde samen met haar vader bij een gezin en was altijd erg vrolijk. Op een gegeven moment is haar vader komen te overlijden en dat raakte haar enorm.een-hond-adopteren-2

Vanaf zijn dood werd ze erg depressief, ongelukkig en begon ze vreemd gedrag te vertonen. Een keer sprong ze over het hek van de tuin en kwam ze in de tuin van de buurman terecht.

Deze was niet gediend van dit gedrag en nam meteen contact op met de dierenpolitie en die brachten haar naar het Downey Animal Center in Californië. 

Een vrijwilliger van het Animal Center gaf aan dat Zuzu een vriendelijk meisje is, maar dat ze veel verdriet en verwarring voelde. De meeste honden rennen altijd door de tuin, maar Zuzu liep rustig en keek zenuwachtig om haar heen. 

een-hond-adopteren

Tijdens een adoptieweekend veranderde dit gedrag enorm en rende ze al een gek door tuin heen vol enthousiasme. Op een gegeven moment was ze niet meer te houden, dit kwam doordat haar oude familie kwam.

Zuzu dacht alleen dat ze voor haar kwamen, maar dit bleek anders te zijn. Helaas kwam de familie een nieuwe hond adopteren in plaats van Zuzu. Ze was niet goed genoeg meer voor de familie en ze wilde haar daardoor gewoon gaan vervangen. 

Door dit zielige filmpje is er een reddingsorganisatie bij betrokken geraakt die er alles aan gaan doen om een nieuw thuis voor de hond te vinden.

Zij gaan alles op alles zetten om een liefhebbend gezin te zoeken die wel in staat zijn om haar liefde te geven. Zeg nou zelf als je zag hoe blij Zuzu was om hun te zien dan kun je toch niet anders dan haar weer meenemen.

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts