Dochter denkt dat moeder baby ‘heeft opgegeten’ als ze ECHO maken van zwangere buik 🤣❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Dochtertje schrikt als ze echobeelden bekijkt en ziet dat moeder baby in buik heeft. Echografie zorgt voor heel erg veel mooie momenten, zo ook voor deze prachtige beelden van een meisje en haar moeder. Als het meisje 18 jaar is zullen ze met de hele familie keihard lachen om deze beelden.

 

Tip van onze Spectrum Schrijvers:
‘Wij hebben de videobeelden van dit dochtertje die schrikt bij het zien van de echobeelden onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

echografie baby 2

Echografie heeft de medische zorg heel erg veel vooruit geholpen, want zonder deze techniek zouden we niet in staat zijn om bijvoorbeeld naar kinderen te kijken die in de buik zitten van hun moeder.

Het is natuurlijk niet de enige techniek die door de jaren heen ontzettend bekend geworden is. Dit komt mede door al het geld wat opgehaald wordt door goede doelen, want dit geld zorgt ervoor dat onderzoekers betaald kunnen worden.

echografie baby 3

Waardevolle info over verhaal:
In deze video is te zien een moeder op een bed ligt en er echografie gebruikt wordt om naar het kindje in haar buik te kijken. De vrouw heeft al een kind en die staat naast het bed, maar die snapt niet helemaal wat er aan de hand is.

echografie baby 1

Zo vraagt ze uiteindelijk aan haar moeder of ze de baby in haar buik opgegeten heeft. Dit zorgt natuurlijk voor heel erg hard gelach in de kamer. Zo zie je maar dat sommige dingen voor kinderen toch nog wel iets te moeilijk zijn om te begrijpen.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of WhatsApp of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: America’s Funniest Home Videos: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

 

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[scriptless][socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
echografie baby 3