Jonge vrouw besteedt 8 dagen zorgvuldig aan het neerzetten van 15.000 dominostenen 😳😳


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

“Jonge vrouw besteedt 8 dagen zorgvuldig aan het neerzetten van 15.000 dominostenen” – (leestijd – 1 minuutje)

Domino Day werd vroeger massaal gekeken door Nederlanders en het was iedere keer weer een hoogtepunt om van de waanzinnige bouwwerken te genieten. Hier hebben we een kleine versie van Domino Day die zeker het kijken waard is. 

Lily Hevesh is een professionele Domino-artiest die enorme bouwwerken van dominostenen ontwerpt, maakt en omver gooit.

Op het internet is ze enorm populair onder de naam Hevesh5. Op haar social media accounts heeft ze meer dan 3 miljoen volgers en is haar account meer dan 1 miljard keer bekeken.

Op haar YouTube-account zijn meer dan 2,87 miljoen mensen geabonneerd. domino kunstwerk
© Hevesh5 | Foto 1/2 – (scroll verder)

Door haar enorm talent is ze de beste domino-artiest en heeft ze met enorm veel bedrijven samengewerkt, als Google, Disney-Pixar, Marvel, Ford en nog veel meer. Haar bouwkunsten zijn een perfecte manier om reclame te maken. 

Hier zien we een van haar kunstwerken, namelijk de ‘Amazing Triple Spiral’. In dit gigantische bouwwerk zitten 15.000 dominostenen. Om het allemaal perfect te kunnen bouwen is ze in totaal 25 uur bezig geweest en heeft ze dit verspreid over 8 dagen.

domino kunstwerk
© Hevesh5 | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Het is erg belangrijk om het werk goed te verspreiden, omdat er opperste concentratie nodig is. Ze hoeft maar een kleine foutje te maken en het kan helemaal fout gaan. In de meeste gevallen hoeft ze dan niet helemaal opnieuw te beginnen aan haar domino kunstwerk, want ze heeft meerdere onderbrekingen, waardoor niet alles omgaat. 

Het is zo mooi om naar te kijken. Het eerste is dat het er gewoon fantastisch uitziet en dat het nog een extra effect heeft als de stenen omvallen. Daarnaast is het geluid van de stenen die omvallen erg fijn om te horen. Je wordt er op een bepaalde manier lekker rustig van. 

Lily is 25 uur bezig geweest voor iets dat in 2,5 minuten is afgelopen. Toch is dit absoluut niet voor niets, want op deze video heeft ze al meer dan 105 miljoen views.

Bron Autoriteit:

Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit:

Hevesh5| domino kunstwerk

Laat Je Verrassen:

Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.  

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts