120 motorrijders kloppen op voordeur van gepeste tiener die niet naar gala durft te gaan 😢❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Tiener is bang om naar het dansfeest te gaan – Maar dan verschijnen 120 motorrijders aan haar voordeur. Deze motorrijders laten zien dat pesters de strijd nooit zullen gaan winnen. Wat een meer dan prachtig gebaar en uiteindelijk is het meisje toch naar het dansfeest gegaan.

 

Tip van onze Spectrum Experts:
‘Wij hebben de videobeelden van deze tiener die bang is om naar het dansfeest te gaan onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

dansfeest 2

In Amerika ga je aan het einde van je schooltijd met zijn allen naar het bal toe en je moet er dan natuurlijk voor zorgen dat je een date hebt.

Het is natuurlijk heel erg spannend om je date te moeten vragen, maar je moet toch echt de stoute schoenen aantrekken. Helaas is het wel zo dat veel mensen die zonder date naar hun dansfeest moeten gepest worden door de mensen die wel een date hebben.

dansfeest 3

het moet natuurlijk wel leuk blijven voor iedereen. Ook als je geen date hebt weten te scoren.

Waardevolle info over verhaal:
In deze video is te zien dat zo’n 120 motorrijders bij elkaar gekomen zijn, omdat ze op Facebook hebben gelezen dat een meisje niet naar haar dansfeest op school durft, omdat de andere kinderen haar pesten.

dansfeest 1

Deze motorrijders besloten dus gewoon om haar op te halen en om haar te laten zien dat ze helemaal niet bang hoeft te zijn voor de andere kinderen. Zij is nu namelijk de persoon die 120 stoere motorrijders achter zich heeft staan en dat is natuurlijk niet niks.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Inside Edition: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

 

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[scriptless][socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
dansfeest 3