60-jarig gouden medaille koppel met perfecte score danst op ijs op het muziekstuk ‘Bridge Over Troubled Water’ 


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “60-jarig gouden medaille koppel met perfecte score danst op ijs op het muziekstuk ‘Bridge Over Troubled Water’ 

In de winter is schaatsen een van de leukste activiteiten. Ieder jaar komt deze traditie weer terug.

In de koude wintertijd, samen met elkaar met het ijs op gaan, wie zegt daar nou nee tegen? Daarna een lekkere warme chocomel en de ervaring is compleet! In deze video zie je hoe een paar daadwerkelijk danst op ijs. 

dansen-op-het-ijs Jayne Torvill en Christopher Dean schaatsen ‘A Bridge Over Troubled Water’ als professionals op Dancing On Ice.

Samen hand in hand vliegen ze haast over het ijs. Ze schitteren over het ijs en blazen iedereen omver. Iedereen in de zaal is razend enthousiast en houdt z’n adem stil in.

Ze blijven aandachtig naar het stel kijken en houden hun ogen niet van hen af. En wat het speciale is, is dat het stel ook nog eens op zekere leeftijd is. Ze zijn namelijk al 60 jaar oud! Een leeftijd waarbij je mensen niet meer zo snel op het ijs zien. 

dansen-op-het-ijs-3

Dat het stel 60 jaar oud is, daar merk je helemaal niets van.

De twee zwieren in het rond! Van de ene naar de andere kant, de lucht in, een sprongetje hier en een sprongetje daar.

Dat maakt het alleen maar leuker om allemaal te zien! Wij zijn fan!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Heather Graham

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts