Onwijs schattig: Teckel en haar 6 nieuwe pups hebben samen een volledige fotoshoot


Geboorte shoots worden vaak gehouden na de geboorte van een baby. Het woord spreekt natuurlijk al voor zich. Maar niet alleen voor baby’s worden deze fotoshoots georganiseerd ook voor dieren! In deze video zie je hoe een teckel op de foto gaat met haar zes pasgeboren pups. 

Deze teckel is onlangs bevallen van zes puppy’s en gaat met haar pasgeboren pups op de foto. De foto’s zijn zo onwijs schattig. Je ziet alle puppy’s ingewikkeld in een dekentje met een bijpassend mutsje. Ieder mutsje verschilt van kleur. Op de foto’s is te zien hoe trots de teckel wel niet is op haar pasgeboren nestje.

fotoshoot-voor-honden

Naast deze foto’s zie je ook andere honden die op de foto gaan. Allemaal pasgeboren pups met hun moeder. Onwijs leuk dat dit een ding is geworden, want waarom zou het alleen bij baby’s moeten blijven toch?! Zo kunnen ook de pups voor altijd herinnerd worden. 

Je ziet de pups van de teckel in verschillende formaties liggen. De ene keer in een mandje ingewikkeld in een dekentje. Maar de andere keer liggen ze allemaal los van elkaar in een rode mand. Ook hebben de hondjes allemaal verschillende gekleurde halsbandjes om.

fotoshoot-voor-honden-2

Op deze manier kan het baasje hen vast uit elkaar halen. Deze fotoshoot voor de hondjes is zo leuk uitgepakt. In deze video zie je een korte diashow. Het baasje is onwijs blij met de uitkomst van deze foto’s. Het is nog beter dan ze hadden verwacht. Nu hebben ze voor altijd mooie kiekjes van de beesten!

Vond je de fotoshoot ook zo mooi om te zien? Deel het dan op Facebook/Whatsapp. Hier zullen je vrienden en familie van genieten.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts