Overheerlijke Citroen Brownie recept: Gebruik slechts één kom en GEEN boter


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Overheerlijke Citroen Brownie recept: Gebruik slechts één kom en GEEN boter”

Wie houdt er nou niet van een beetje bakken?

Of wie houdt er niet van al die lekkernijen opeten ten minste! En nu is het de kunst, om iets lekkers te maken, zonder al die slechte voedingsstoffen, maar daar is nu een recept voor!

citroen-brownie-recept-2

Jenny Jones deelt namelijk een recept hoe je een citroen brownie maakt zonder het gebruik van boter! Boter is natuurlijk een van de boosdoeners!

Je begint gewoon met de standaard ingrediënten en doet een beetje folie in het bakblik.

Je mixt alles bij elkaar en uiteindelijk krijg je een mengelmoesje. Dit laat je in het bakblik, en dan stop je het in de oven. Even laten bakken en een half uurtje later heb je een heerlijke brownie! En dat het zonder boter wordt bereid, maakt het natuurlijk alleen maar leuker! 

citroen-brownie-recept

Gezond eten komt steeds meer in de mode. In deze tijd letten we steeds meer op wat we eten en zijn we constant bezig met wat we binnen krijgen.

Dat is helemaal niet verkeerd natuurlijk, maar het is wel belangrijk dat je ook nog een beetje blijft genieten!

En dat kan op deze manier! Kijk zelf de video en zie het gehele recept voor jezelf! Binnen enkele minuten heb je je eigen gezonde brownie met een heerlijk vleugje citroen!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Jenny Can Cook

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts