Bultrug walvis komt naar boven en wil dat ‘gillende keukenmeid’ ophoudt met schreeuwen 😂😜


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen. Volg je Spectrum magazine al? Zeker waard!

“Bultrug walvis komt naar boven en wil dat ‘gillende keukenmeid’ ophoudt met schreeuwen” – (leestijd – 1 minuutje)

Ook dieren hebben grenzen en kunnen niet alles pikken. Soms lijkt het er af en toe op, dat zij alles maar moeten en kunnen hebben.

Maar dat is zeker niet het geval. Ook zij kunnen ergens last van hebben en als je maar iets te lang doorgaat, dan zul je dat zeker op een gegeven moment merken.

Deze mensen zullen hun lesje wel geleerd hebben. 

Bultrug walvis
© Tasman Venture | Foto 1/2 – (scroll verder)

Er was namelijk een groep mensen die walvissen ging spotten in het water.

Deze toeschouwers deden mee aan een excursie en wilde graag de bultrug walvis zien. Zij hadden geluk, want zij hebben het dier zeker gezien.

De mensen waren dan ook nogal enthousiast en een vrouw was zo enthousiast dat zij maar niet op leek te houden met schreeuwen.

Een paar mensen wilde ook het dier aanraken en op een gegeven moment leek hij er helemaal klaar mee te zijn. En dat hebben ze dan ook zeker geweten… 

Bultrug walvis
© Tasman Venture | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Want na enkele seconde was de bultrug walvis er zo klaar mee, dat hij zijn staart de lucht in gooide en water over de toeschouwers heen spetterde.

De mensen op de eerste verdieping, waren dan ook zeker erg nat.

Maar ja, dat krijg je er van als je de hele tijd de gillende keukenmeid aan het uithangen bent en als je vervolgens het beest ook niet even met rust laat.

Dat dier is geen attractie, hoewel die wel zo behandeld wordt nu. Eigenlijk is het ook te gek voor woorden.

Het is te begrijpen dat mensen deze diersoort graag een keer willen zien, maar bewaar wel de nodige afstand en hou je volume een beetje gedempt.

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM