Arrogante vrouw blaast rook in gezicht van medewerkster en krijgt ‘ijskoude’ straf 😲😱


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Vrouw blaast rook in gezicht van medewerkster – Ze rekent af met ‘ijskoude’ wraak. Met een brandblusser laat deze vrouw zien dat er niet met haar te sollen valt. Dit durft niemand voor de tweede keer te doen!

 

Tip van ons Spectrum Team:
‘Wij hebben de videobeelden van deze ordinaire vrouw onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

brandblusser 3

Het is belangrijk om in ieder gebouw een brandblusser te hebben, omdat je natuurlijk maar nooit weet wanneer je er eentje nodig zult gaan hebben.

Mensen van de brandweer gaan ieder jaar ook langs de deuren om mensen ervan bewust te maken dat het zeer belangrijk is om zo’n ding in huis te hebben. ook het hebben van een rookmelder in je huis is van essentieel belang om een brand goed en snel te kunnen blussen.

brandblusser 4

Waardevolle info over filmpje:
In deze video is te zien dat een brandblusser niet alleen gebruikt kan worden om branden mee te blussen. Wanneer een blonde dame namelijk op een zeer arrogante manier haar rook in het gezicht van deze vrouw uitblaast heeft ze de poppen aan het dansen.

brandblusser 2

Deze vrouw laat dat zich natuurlijk niet gebeuren en loopt een paar meter verderop naar de brandblusser toe. Wanneer ze deze te pakken heeft spuit ze de vrouw helemaal onder en dat is natuurlijk ook gewoon haar verdiende loon. Wat denk jij?

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of WhatsApp of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Damn Com: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

 

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[scriptless][socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
brandblusser 1