Blind meisje ziet haar beste vriendin voor de eerste keer – kijk nu als ze de bril opzet 😢❤️


Blind meisje ziet haar beste vriendin voor de eerste keer. Een zeer ontroerend filmpje waarbij de tranen al snel in je ogen zullen springen, het is fantastisch dat dit soort dingen door technologische ontwikkelingen kunnen. 

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van dit blindje meisje die eindelijk haar beste vriendin kan zien onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

blind meisje ziet vriendin 1

Voor mensen die blind worden geboren is het leven erg lastig. Doordat ze niets kunnen zien worden ze flink belemmerd in het dagelijkse leven en dat maakt volledig zelfstandig leven erg lastig.

Ook is het verschrikkelijk dat ze moeten missen hoe mooi de wereld er soms uit kan zien, want even genieten van een mooi uitzicht zit er natuurlijk niet in.

Het is belangrijk dat deze mensen worden geholpen en daarom is het fijn om te zien wanneer blinde mensen een goede vriendschap hebben opgebouwd. 

Meer over het filmpje: In deze video zien we de 11-jarige Serenity Aug uit de Verenigde Staten. Het meisje is helaas blind geboren en heeft dus nog niets van de wereld kunnen zien, dus ook niet haar beste vriendinnetje.

blind meisje ziet vriendin 3

Door een nieuw apparaat genaamd Esight is ze in staat om daadwerkelijk te zien voor de eerste keer. Het leukste aan het filmpje is degene die Serenity als eerste wil zien.

Het gaat om haar beste vriendinnetje en wanneer ze aan komt lopen is het een zeer ontroerende ontmoeting tussen de twee. Het is fijn dat het tegenwoordig mogelijk is voor blinde mensen om te zien.

blind meisje ziet vriendin 2

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: eSight: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

blind meisje ziet vriendin 1