Vliegmaatschappij liet moeder bijna niet in vliegtuig stappen, want ze dachten dat ze een kind had ‘gestolen’ 😲😱


Vliegmaatschappij liet deze moeder bijna niet in het vliegtuig stappen, want ze dachten dat ze een kind had ‘gestolen’. Na het te hebben uitgezocht bleek de vrouw gewoon de moeder (biologisch) te zijn en was de blunder van de maatschappij enorm. De beelden werden vervolgens massaal gedeeld op Facebook en YouTube.

Weinig tijd om te lezen? Voor het gemak hebben wij de videobeelden van de biologische moeder onderaan dit artikel geplaatst. De beelden kunnen als schokkend worden ervaren voor sommige kijkers.

biologisch vliegtuigmaatschappij 2

Het is mooie aan de moderne samenleving van tegenwoordig is dat iedereen van over de hele wereld door elkaar woont. Chinezen, Afrikanen, Nederland en noem maar op.

Hierdoor gebeurt het ook veel dat bijvoorbeeld een vader van Afrikaanse komaf een relatie krijgt met een vrouw van Nederlandse komaf. Wanneer zij een baby krijgt zorgt dit ervoor dat er een kind komt van gemengde rassen.

Dan heeft het kind een andere huidskleur dan zijn moeder en dit hoort geen problemen te geven, maar gebeurd helaas wel, racisme is vandaag de dag nog steeds een veelvoorkomend probleem.

Meer over het verhaal van Lindsay Gottlieb: En dat bewijst deze video helaas. Een vrouw genaamd Lindsay Gottlieb heeft een kind gekregen met haar verloofde genaamd Patrick Martin.

Patrick heeft een donkere huidskleur, waardoor hun zoontje Jordan een halfbloedje is. Biologisch gezien is het dus gewoon haar zoontje! Toen Lindsay met het vliegtuig wilde gaan geloofden het personeel niet dat haar zoontje van haar was en dachten ze dat Lindsay hem gestolen had.

Het ergste is dat Lindsay vervolgens moest gaan bewijzen dat haar zoontje (biologisch) gewoon van haar was.

Lindsay had het paspoort van haar zoon, maar ze delen niet dezelfde achternaam en dat is dus ook helemaal niet verplicht. Een enorme blunder van de vliegmaatschappij en hopen dat het maar niet meer voorkomt.

biologisch vliegtuigmaatschappij

Vond je het ook belachelijk van de vliegmaatschappij? Deel dit dan verder op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Wochit News: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

biologisch vliegtuigmaatschappij 3