‘Domkop’ probeert ALDI te overvallen – Personeel laat niets van hem over 😲😱


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Man probeert Aldi te overvallen maar hij wordt direct hard aangepakt! De beveiliging en bewaking van deze supermarkt is bijzonder goed, want de overvaller kreeg meteen zijn verdiende loon! 

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden deze man die een Aldi probeert te overvallen onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

beveiliging en bewaking

Wanneer je de eigenaar van een winkel bent is een goede beveiliging en bewaking van groot belang. Als deze zaakjes niet op orde zijn ben je een makkelijk doelwit voor criminelen.

Door de technologische vooruitgang in de laatste decennia wordt het steeds moeilijker voor criminelen om weg te komen met een overval.

Soms worden ze al tijdens de overval opgepakt, maar worden vaak worden ze later van hun bed gelicht doordat ze zijn herkend op de beveiligingscamera’s

Waardevolle informatie over het verhaal: In dit filmpje zien we de beelden van een beveiligingscamera van een Aldi. Op de beelden zie je hoe er links een man in beeld komt lopen.

beveiliging en bewaking 2

Hij is echter geen normale klant, maar wil de winkel overvallen. Het rare is dat het overgrote deel van de klanten en personeel het in eerste instantie niet doorheeft.

Maar gelukkig was er een medewerker die naast zijn vakkenvullers taken ook nog eens de beveiliging en bewakingstaken op zich nam.

En met succes, eerst worstelt hij samen met de overvaller, maar al snel schieten klanten hem te hulp en houden ze de overvaller met zijn allen in bedwang. Wat een helden!

beveiliging en bewaking 3

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Dumpert: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

 

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[scriptless][socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
beveiliging en bewaking 4