Klein baby hertje smeekt ​​mensen om haar te redden 😭❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen. Volg je Spectrum magazine al? Zeker waard!

“Klein baby hertje smeekt ​​mensen om haar te redden” – (leestijd – 1 minuutje)

Wilde dieren staan erom bekend dat zij niet vaak hulp nodig hebben.

Deze dieren regelen het zelf en komen graag zo min mogelijk in contact met mensen.

In sommige gevallen is dat ook maar beter ook. Maar helaas ontkomen ze er niet aan, dat ook zij wel eens hulp nodig hebben.

Het is dan een kwestie van hulp toelaten. 

baby hertje
© The Dodo | Foto 1/2 – (scroll verder)

Gelukkig heeft dit kleine baby hertje daar niet al te veel moeite mee.

Zij is namelijk haar moeder verloren en had dringend hulp nodig. Zij kwam wat mensen tegen en stapte dan ook huilend op hen af.

In eerst instantie hadden de mensen niet goed door wat er aan de hand was. Maar toen bleek dat zij haar moeder was verloren, werd het allemaal al wat duidelijker.

De familie aarzelde geen moment en ondernam vrijwel direct actie. 

baby hertje
© The Dodo | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Zij brachten haar namelijk naar Woodlands Wildlife Sanctuary in Ontario.

Hier krijgt zij de kans om met andere herten op te groeien. Zij zal hier van klein baby hertje opgroeien naar een volwassen hert.

Zonder haar moeder en de rest van de kudde zal zij het niet overleven in het wild. De familie heeft dus een goede keuze gemaakt, om haar naar deze opvang te brengen.

Hier zal zij het leven gegeven worden, die zij verdiend. Ze zal hier opgroeien met andere diersoorten en zal hierdoor verschillende banden kunnen opbouwen.

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts