Ze dumpen veel autobanden op het land van boer – Boer komt tot de perfecte ‘wraak’


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 1 minuutje: “Ze dumpen veel autobanden op het land van de boer – dan komt hij tot de perfecte wraak”

Bij deze boer in Wigan werden telkens oude autobanden gedumpt en hij was er helemaal klaar mee. Hij trof maatregelen om de dader te vinden en hem een koekje van eigen deeg te geven. 

Stuart Baldwin liep laatst over zijn terrein en zag tot zijn grote schrik dat er ongeveer 400 autobanden op illegale wijze waren gedumpt.

autobanden-dumpen-2

Het was niet de eerste keer dat Stuart het slachtoffer werd van mensen die hun afval op illegale manier wilde dumpen. Stuart werd er inmiddels helemaal gek van en had de dag voor de autobanden een beveiligingscamera opgehangen. 

Op deze beelden was heel duidelijk te zien wie de dader was en daarom besloot Stuart het heft in eigen handen te nemen. Hij gaf de dader drie dagen om zijn banden op te komen halen. De dader gaf echter geen gehoor aan de oproep en daarom zijn Stuart en een paar vrienden, met behulp van een enorme kiepwagen, de banden langs gaan brengen.

Ze gooide alle banden in de voortuin bij de dader en vertrokken vervolgens weer. 

autobanden-dumpen

Stuart en zijn dochter, Megan, gaven aan dat ze de dader geen kwaad wilde doen en ze daarom in de voortuin hebben gelegd.

Het was niet de bedoeling om schade aan te richten, maar de man gewoon een lesje te leren. Het illegaal dumpen van afval op het land van een ander is natuurlijk niet eerlijk. 

Uiteindelijk mag de dader in zijn handjes knijpen met de wraakactie van Stuart. Hij had namelijk ook naar de politie kunnen gaan, de straffen voor het illegaal dumpen van afval zijn niet mals. De maximale boete is 50.000 pond en de maximale straf is vijf jaar. Dan kun je beter de banden weer terugkrijgen.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: what’s the channel

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts