Poolse boer weigert land aan ontwikkelaars te verkopen en oogst midden in woonwijk


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Soms vragen mensen je om aanpassing. En niet iedereen, kan daar even goed mee omgaan.

In deze video zie je hoe een boer niet van aanpassingen houdt en op zijn eigen manier omgaat met de spelende situatie. 

Er is een nogal specifieke situatie gaande tussen verschillende partijen in Lublin. Er is namelijk te zien dat tussen twee woningblokken, een boer zijn oogst binnenhaalt.

poolse-boer

Op de video lijkt alsof het stuk land, midden in de stad is. De boer die daar zijn planten kweekt, gaat het land niet verkopen aan ontwikkelaars, hij rijdt met een maaidorser dus eigenlijk midden op een woonwijk.

De boer heeft altijd daar zijn land gehad en is niet van plan dit te verkopen, om woonwijken er te kunnen neerzetten. Hierdoor moesten de ontwikkelaars met een creatief plan komen. 

Zo hebben ze dus om het land van de Poolse boer heen gebouwd. Dit heeft ervoor gezorgd dat de woonwijk in tweeën wordt gesplitst.

poolse-boer-2

Je ziet in deze video, hoe de boer bezig is op zijn stuk land, en een paar meter verder zie je daar al weer een nieuw blok met huizen.

Het is een nogal apart beeld, maar blijkbaar kan het niet anders op het moment.

Hopelijk hebben zowel de boer als de bewoners niet te veel last van elkaar, dat zou natuurlijk nogal vervelend zijn voor beide partijen!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Igor Gorczyca

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts