Boer vindt dier levenloos in sneeuw en redt zijn leven met een warm bad


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Boer vindt viervoetig ‘wezen’ levenloos in sneeuw – en redt zijn leven door middel van een warm bad”

Niet alle helden dragen een cape en toen een boer uit Indiana in de Verenigde Staten een bibberend kalf zag staan, bedacht hij zich geen moment en sprong hij met het kalf in een hottub om het leven te redden. 

Indiana in de Verenigde Staten staat bekend om zijn landbouw. Ergens in het midden van Indiana vind je: Gangwer Farms. Dit is het bedrijf van Dean Gangwer en het is zijn leven. Zijn koeien komen in de winter ook gewoon buiten, zodat ze voldoende beweegruimte hebben.

leven-redden-2-2

Hij denkt dat er pas geleden een koe in het weiland is bevallen en dat niemand dat door heeft gehad. Normaal gesproken is dat geen ramp, maar in die periode lag er sneeuw en daarom ademde het arme dier nauwelijks toen het door Dean werd gevonden. 

Dean is een boer van de derde generatie en heeft in zijn leven al heel wat dingen meegemaakt, waardoor hij heeft geleerd om altijd rustig te blijven. Hij dacht bij zichzelf na dat het kalf zo snel mogelijk opgewarmd moest worden. Toen kwam hij met het geniale idee om met de kalf in zijn hottub te springen, zodat de koe, Leroy, in een heel snel tempo warm zou worden. 

leven-redden-2 (1)

Dean sprong met zijn al zijn kleren nog aan in de hottub en hield Leroy omhoog zodat hij niet verdronk. Vervolgens nam hij de koe mee naar binnen en wikkelde hem daar in heerlijke warme dekens. Toen Leroy helemaal was ingewikkeld kwam hij al snel weer helemaal tot leven. 

Als Dean niet zo snel had gehandeld dan had de koe dood gevroren en dat is natuurlijk erg akelig. Een boer doet alles voor zijn dieren, want zij zijn zijn leven. Dit verhaal bewijst maar weer eens hoe ver boeren gaan voor hun lieve dieren.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: WRTV

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts