Harten smelten als 9-jarig ‘koppel’ afscheid moet nemen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Harten smelten als 9-jarig ‘koppel’ afscheid moet nemen”

Afscheid nemen is een van de lastigste dingen die er is. De persoon waar je zoveel van houdt gedag zeggen met de gedachte dat je hem of haar nooit meer kan zien, is ongelooflijk zwaar. Het duurt vaak een lange tijd om eroverheen te komen. 

Iedereen heeft wel eens een vriend of vriendinnetje gehad op de basisschool. In de meeste gevallen betekent dit helemaal niets en gaat het vaak snel over. Toch zijn er gevallen van koppels die al sinds de basisschool samen zijn en dat is het bewijs dat het toch kan. 

afscheid-nemen-2

De 9-jarige Merce Meynardie had verkering met de 9-jarige Mylee en ze deden niets liever dan met elkaar omgaan. Merce en Mylee woonde samen in Louisiana en niets leek een lange relatie in de weg te staan.

Tot Merce zijn vader een nieuwe baan kreeg in Californië en ze met het gezin moesten verhuizen. Op oudere leeftijd kun je zelf keuzes maken, maar als je 9 jaar oud ben, moet je doen wat je ouders zeggen en dus kon Merce niets anders doen dan meegaan.

Hoe moeilijk het ook was hij moest zijn diepbedroefde ‘vriendin’ achterlaten. 

afscheid-nemen

Op een gegeven moment was de dag van de verhuizing aangebroken en moesten ze toch echt afscheid van elkaar nemen, dit was voor beide kinderen erg zwaar.

De oudere zus van Mylee, Haylie, was meegegaan en maakte foto’s van het desbetreffende afscheid en plaatste ze op Twitter. 

De foto’s werden vele malen gedeeld en de kinderen konden rekenen op steunbetuigingen vanuit alle hoeken. Sommige mensen vertelden dat ze zelf een langeafstandsrelatie hebben en dat dit prima werkt. Gelukkig kunnen ze Facetimen en zo kunnen ze elkaar in ieder geval spreken. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: The Spoke

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts