Eekhoorn die jaren geleden langs de kant van weg is gered – maakt nu deel uit van familie en is onafscheidelijk


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 2 minuten: “Eekhoorn die jaren geleden langs de kant van weg is gered, maakt nu deel uit van de familie en is onafscheidelijk”

Eekhoorns zijn wilde beesten. Je zal ze niet overal tegenkomen ter wereld. Zo zal je ze bijvoorbeeld niet zo snel tegenkomen hier in Nederland, maar bijvoorbeeld wel weer in canada of Amerika. In deze video zie je hoe een familie een wilde eekhoorn heeft gered, 

eekhoorn-gered-2

Een eekhoorn is jaren geleden langs de kant van de weg gered, door een familie in Finland. En nu jaren later maakt het beestje al al die tijd deel uit van die familie. Zij hebben er een nieuw huisdier bij gekregen.

Het ging om een rode baby eekhoorn. Hij lag naast de weg en was al bijna dood.. Toen de familie uitstappte, bleek het beestje tot hun verbazing nog in leven te zijn. Ze besloten het beestje mee te nemen, want dit was zo hartverscheurend om te zien voor hen. Dit was niet het leven wat ze het kleine dier gunde. 

eekhoorn-gered-1

Er is niets leukers dan een pittige kleine eekhoorn in zijn omgeving te zien. Met al dat rennen, springen, klimmen en knabbelen, is goed om te zeggen dat alles aan hen schattig is.

Maar de familie in Finland zag een rode eekhoorn in precies tegenovergestelde omstandigheden: hij was lag levenloos aan de kant van een weg. Toen zij besloten hem in te nemen, konden ze hem het leven bieden dat hij verdiende.

Sindsdien is de eekhoorn helemaal daar op zijn plek, is hij goed hersteld en vindt hij het leven weer leuk. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: CreepyWorld

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts