Artsen raden vrouw met kanker aan om abortus te plegen – ze weigert en bevalt van ‘wonderbaby’ 😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

In dit verhaal kreeg een vrouw te horen dat de artsen haar aanraden om abortus te plegen. Neem je tijd om de tekst te lezen en veel plezier op Spectrum Magazine.

Artsen raden vrouw met kanker aan om abortus te plegen – ze weigert en bevalt van ‘wonderbaby’. Een abortus plegen is iets waar deze vrouw absoluut niet aan wilde denken. Ook niet als blijkt dat ze kanker heeft. [adinserter block=”14″]

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden over de artsen die zeiden dat de vrouw beter abortus kon plegen onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken. 

abortus plegen 1a
© Daily Mail

Waardevolle inleiding over abortus plegen

Een abortus plegen is iets waar je heel erg goed over na moet denken, want je moet jezelf er wel van bewust zijn dat je een leven niet de mogelijkheid geeft om zich te ontwikkelen.

Natuurlijk moet je als ouders wel in staat zijn om het kind op te voeden, maar ook wanneer dit niet kan dan kun je er ook nog voor kiezen om het kind te laten adopteren.

abortus plegen 3a
© Metro

Toch kun je mensen die de keuze wel maken niet veroordelen, want het is nu eenmaal mogelijk in Nederland.

Belangrijke inlichting over verhaal

In deze video is te zien een vrouw die kanker heeft en meerdere behandelingen heeft moeten doorstaan een kerngezond kind heeft gekregen.

Doktoren zeiden tegen haar dat een abortus plegen het enige was dat ze nog kon doen. Zelf was ze het hier absoluut niet mee eens een ze besloot dan dus ook om het kind in de buik te houden.

Het resultaat had absoluut niet beter kunnen zijn, want ze zijn nu de trotse ouders van een prachtig en kerngezond kind. [adinserter block=”6″]

abortus plegen 2a
© TODAY

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van deze klimaat activisten zijn afkomstig van | KTLA 5: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook met familie en vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[adinserter block=”5″][scriptless][socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts