Hoe mensen reageren als je met een 70 kg pitbull in Rotterdam Centrum loopt


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Hoe mensen reageren als je met een 70 kg pitbull in Rotterdam centrum loopt”

Pitbulls hebben over het algemeen een hele slechte naam. Dit komt omdat er veel incidenten zijn geweest waarbij pitbulls mensen hebben aangevallen.

De dieren beschikken over een enorme kracht en daardoor is de schade vaak niet te overzien. 

70-kg-pitbull-in-rotterdam-centrum-3

In Nederland is er een tijd een bepaalde regeling ingevoerd die het fokken van pitbulls verbood. Mensen die een pitbull hadden voordat de regeling werd ingevoerd, mochten de dieren wel houden, maar onder bepaalde voorwaarden.

Deze mensen moesten hun pitbull muilkorven, castreren en kort aangelijnd houden. Deze regeling is later van de baan geveegd, omdat er geen vermindering was in het aantal bijtincidenten met honden. 

Toch blijkt dat veel pitbulls gewoon hele lieve dieren zijn. De agressiviteit bij de dieren komt vaak voort uit de eigenaren. Deze mensen gaan slecht met de dieren om, waardoor ze een bepaalde valsheid bij de dieren creëren. Als baasjes goed met de dieren omgaan, zullen ze heel lief blijven en kun je zelfs heel goed met ze knuffelen. 

Het is wel de vraag of het slechte imago van de pitbull ooit zal weggaan. Deze beelden bewijzen dat de grootste honden erg lief kunnen zijn. Deze eigenaar heeft zijn 70 kilogram wegende pitbull enorm goed afgericht en het dier luistert perfect.

70-kg-pitbull-in-rotterdam-centrum
De eigenaar loopt samen met de hond, Magnum, door het centrum van Rotterdam om de reactie van mensen te bekijken. Op voorhand had hij gedacht dat iedereen uit de buurt zou blijven van de hond, omdat ze allemaal bang zijn.

Toch zijn de meeste mensen niet bang voor de hond en willen ze hem juist even komen aaien. Het dier is super groot, maar ziet er op een bepaalde manier toch erg lief en knuffelbaar uit.

Dit zien de meeste mensen ook en daarom willen ze hem een aai over de bol geven.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Giant Bully Pitbulls Rasit Kaplan

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts