Geredde pitbull wordt verliefd op een kitten en hun vriendschap is te schattig voor woorden


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Er wordt nog best vaak gezegd dat honden en katten het niet met elkaar kunnen vinden. In sommige gevallen zal dat zeker zo zijn, maar niet in allemaal!

Want toch kunnen honden en katten het nog best vaak met elkaar vinden. Leuk om te zien, dat ze zo tegen de vooroordelen en stereotypes ingaan. Dat zie je namelijk ook in dit filmpje. 

Een geredde pitbull wordt namelijk dikke maatjes met een pasgeboren kitten. In deze video zie je hoe de twee samen lekker bij elkaar liggen te relaxen. Het hondje is al lekker in dromenland en de kitten valt ook al bijna weg.

ongewone-vriendschap-2

Dit zie je natuurlijk niet vaak en is dan ook zeker een ongewone vriendschap. Maar hiermee wordt dus bewezen dat honden en katten zeker vrienden met elkaar kunnen zijn.

We moeten dus vooral niet te snel oordelen en gewoon afwachten hoe het tussen de twee diersoorten vanzelf loopt. 

Voor hun baasje is het natuurlijk alleen maar leuk om te zien, dat de twee het zo goed met elkaar kunnen vinden.

ongewone-vriendschap

De geredde pitbull kan ook wel wat extra liefde gebruiken, na alles wat hij heeft doorgemaakt. Dat is natuurlijk ook allemaal niet niets.

En wie kan er nou niet een beetje extra liefde gebruiken, dat is toch gewoon mooi meegenomen. Wij hopen dat deze ongewone vriendschap nog lang in stand blijft maar daar gaan we wel vanuit! 

Bekijk de beelden hieronder en deel het na afloop met vrienden en familie.

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts