Zorgzaam hondje gaat naar buiten om te plassen en komt terug met een achtergelaten kitten


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Ondertussen is het wel bekend dat de meeste honden extreem zorgzaam zijn. Ze zorgen graag voor hun baasje maar ook voor andere dieren.

Dit maakt honden natuurlijk extreem mooi en origineel. In deze video zie je hoe een zorgzaam hondje de zorg op zich neemt over een pasgeboren kitten. 

zorgzaam-hondje

Hazel een mix van een Yorkie, Chihuahua en poedel is het zorgzame hondje waar we het over hebben in deze video.

Monica Burks het baasje van Hazel kon haar ogen niet geloven toen ze haar hond, het piepende kitten zag helpen tijdens de zware regenbui.

Hazel redde een verdwaalde kitten door haar tijdens de stromende regen over te halen om hazel naar huis te volgen.

Monica,  tuurde naar buiten nadat Hazel nog niet terugkwam van haar wc-pauze en in plaats daarvan maar bleef kijken naar de schuur waar een geluid vandaan kwam. 

zorgzaam-hondje-2

Monica was toen ook extreem verrast toen Hazel terug kwam met een krijsende kitten. Iedere keer wanneer de kitten onderweg wilde stoppen, moedige Hazel haar aan om door te gaan.

Toen de kitten op een gegeven moment echt niet meer kon, pakte Hazel haar bij het nekvel in haar mond en droeg hij haar naar binnen.

Monica was extreem verrast maar ook onwijs trots op Hazel. Dat was toch echt haar zorgzame hondje! Logisch dat je daar trots op bent! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III |

Beeld Autoriteit:  Standard Digital Videos

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts