Papa in een deuk als hij zoontje probeert te trainen op zindelijkheid: “Ik heb niet gepoept!” 😂❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

“Papa in een deuk als hij zoontje probeert te trainen op zindelijkheid: “Ik heb niet gepoept!” ” – (leestijd – 1 minuutje)

Op het internet zijn ontzettend veel filmpjes te vinden van schattige peuters.

Ze gedragen zich heerlijk ondeugend en dat is een genot om naar te kijken. Hier hebben wij zeer waarschijnlijk het meest schattige filmpje van een peuter dat er bestaat. 

Het zindelijk worden van kinderen is altijd een dingetje, want in het begin moeten ze erg wennen en ontstaan er vaak ongelukjes, waarbij een grote schoonmaak nodig is.

Als het dan eindelijk is gelukt, kun je als ouder heerlijk achterover leun of toch niet. 

zindelijk worden
© mattyG | Foto 1/2 – (scroll verder)

Dani DeVito was samen met haar man bezig om hun zoontje Matt zindelijk te maken.

Ze doen dit met behulp van een trainingsstoel, hierdoor kunnen kleine kinderen op de wc zitten, zonder dat ze erin vallen. 

Op de beelden is te zien dat Matt op de trainingsstoel zit, terwijl zijn vader voor hem zit.

Als zijn vader aan hem vraagt of hij heeft gepoept, zegt hij heel schattig: “Ik heb niet gepoept, ik heb geplast!”. Elke keer als zijn vader de vraag stelt reageert hij met hetzelfde schattige antwoord.

zindelijk worden
© mattyG | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Op een gegeven moment kan zijn vader zijn lach niet meer inhouden en moet hij er zelfs van huilen.

Matt ziet dan tranen bij zijn vader en vraagt zich af of alles wel goed met hem is. Zijn vader legt dat duidelijk uit dat hij niet verdrietig is, maar juist heel erg blij.

Matt wil hem daarvoor al meteen een knuffel geven. 

Aan het einde is de vader eindelijk bijgekomen en stelt hij de vraag nog een keer in de hoop dat hij eerlijk antwoord geeft, maar het antwoord is nog steeds: “Ik heb niet gepoept, ik heb geplast!”.

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/mattyG

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts