7-jarig jochie zingt voor zijn zieke hond om haar te troosten 😢❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

“7-jarig jochie zingt voor zijn zieke hond om haar te troosten” – (leestijd – 1 minuutje)

Soms blijf je je verbazen over hoe lief kinderen wel niet kunnen zijn.

Ze denken over niets na en zien het kwaad nergens van in. Ze leven in het moment en zijn ervan overtuigd dat een kusje helpt tegen de pijn.

Zo’n mindset waarbij niets er nog toe doet, maar waar ze wel alles aanvoelen. Kinderen zijn degene die we moeten koesteren in het leven, ook nu wordt dat weer duidelijk. 

zieke hond
© Mama P | Foto 1/2 – (scroll verder)

Deze jongen zingt namelijk voor zijn zieke hond. Zodra hij doorheeft dat zijn hond ziek is, begint hij voor hem te zingen.

Hij neemt naast hem plaats op de grond en ligt daar samen met hem. Om de hond de pijn te doen vergeten, begint hij voor hem te zingen.

Op deze manier wil hij de aandacht naar iets anders toe trekken. De hond kruipt in zijn armen en samen liggen ze daar heerlijk.

Het is zo onwijs doordacht en schattig van het jochie dat hij wat wil betekenen voor zijn grote vriend.

zieke hond
© Mama P | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Je hart smelt er in ieder geval van weg. Zo onwijs leuk dat dit moment is vastgelegd op camera.

Zo zie je maar dat kinderen echt alleen maar goedheid in zich hebben zitten. Dat zo’n stoer jochie naast zijn zieke hond gaat liggen en dan voor hem gaat zingen.

Wie had dat ooit durven te zeggen. Zo zie je maar dat de twee dikke maatjes zijn en waarschijnlijk ook niet zonder elkaar kunnen.

Dat is zo mooi aan een band tussen een baasje en zijn huisdier. Een onbreekbare band, waar je er voor elkaar bent in goede en slechte tijden. 

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/Mama P

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts