Eerste zesling ter wereld van alleen meisjes zijn allemaal 30 jaar oud en geven kijkje in hun leven 😍💖


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

“Eerste zesling ter wereld van alleen maar meisjes zijn nu allemaal 30 jaar oud en zien er gelukkig uit” – (leestijd – 1 minuutje)

Een zesling is natuurlijk een niet snel voorkomend iets.

Er zijn maar een paar zeslingen ter wereld. Dit houdt dus in dat er zes baby’s in totaal worden geboren.

Dat is natuurlijk een hele schok voor de ouders, maar ook voor de omgeving. Het is bijzonder, en brengt veel nadelen met zich mee, maar toch ook veel voordelen.

Zo is het bijvoorbeeld nooit saai in huis en heb je altijd iemand waar je naar toe kan gaan. 

zesling
© Wonder | Foto 1/2 – (scroll verder)

De waltons zijn zes dames die een zesling zijn. Hier zie je hoe zij hun dertigste verjaardag met elkaar vieren.

De meiden heten Hannah, Luci, Jennie, Ruth, Kate en Sara. Je ziet in deze docu hoe zij een bijzondere reis maken naar New York.

Dit doen zij in eer voor hun verjaardag en samen met hun ouders Janet en Graham. Wat het extra speciaal maakt, is dat zij in geen 10 jaar samen op vakantie zijn geweest.

Het is 10 jaar geleden dat zij met z’n allen tijd hebben doorgebracht op een vakantie. Maar dit is natuurlijk het perfecte moment daarvoor. 

zesling
© Wonder | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Op hun zeventiende kwamen er al snel uitspraken naar voren dat de meiden het huiselijke nest wilde verlaten.

Nu was dat natuurlijk niet geheel onbegrijpelijk. De dames waren jong, wilde hun vleugels spreiden en hun eigen boontjes leren doppen.

Nu een aantal jaar later is dat goed gelukt en zijn alle zusjes goed terecht gekomen. Tijdens deze trip willen zij dat met elkaar vieren en dat doen zij bijvoorbeeld door onder andere deel te nemen aan een helikoptervlucht.

Dat is natuurlijk extra bijzonder en a once in a lifetime experience.

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/Wonder

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts